I går lukkede vi for første gang hvalpene ud af deres værelse og ud i køkkenet.
Nogle af dem pilede af sted med halen højt i vejret. Jaee, hvor spændende. Mens andre var mere forsigtige og et par stykker syntes, at det var rigtig farligt.
Efter et par forsøg gik det dog bedre med de mest forsigtige, mens de modigste fik smag for mere. De ville videre til de andre rum og ud i haven, hvor Alonso stod og kiggede på gennem vinduet i døren.

Det betyder også, at de nu ikke synes det er sjovt bare at være i deres værelse. De vil ud. Derfor er der meget ofte larm fra hvalpeværelset. Nu gælder det om at være principfast. Giver man efter for deres piben og lukker dem ud, er det dem der styrer os og ikke omvendt! Derfor skal der være ro i flokken, inden porten går op og de slippes ud. Det første lille skridt i disciplinen lederskabstræning.

Ellers glæder vi os over et harmonisk og dejligt kuld hvalpe. Deres dominans skal prøves mere og mere af – og ind i mellem lyder det drabeligt, når de tager nogle venskabelige slåskampe. Men de er meget kærlige og sociale og elsker at komme hen og putte sig og blive nusset. De er også begyndt at lege med ting som tøjbamser og bolde. Der vil ikke gå mange dage, før jagtlegene bliver mere markante.

De kommende hvalpekøbere kigger ofte forbi. Det er dejligt at tale med de kommende ejere, og de synes godt om at følge deres kommende hund.

Vi er ved at få styr på fordelingen af hvalpe. Folk har udtrykt ønsker, og det er så vores opgave at få det hele til at gå op, så alle får den de helst vil have. Samtidig kan vi nu begynde at se forskelle på deres temperamenter. Det skal tages med, når der fordeles. De mere forsigtige skal til rolige familier, mens de frækkeste kan gå fint ind i f.eks. familier med børn.
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden
Hvalpene møder Alonso