Det er ikke mange dage, siden der sidst var nyt om M-kuldet. Der er ikke så meget nyt at fortælle, men vi synes naturligvis, at 1-uges fødselsdagen skal fejres.

Hvalpene tager stadig godt på i vægt og trives godt. De er så småt begyndt at udvikle lidt personlighed. Nogle reagerer hurtigere end andre, når maven er tom! Men generelt er de rolige og fornuftige.
Maise har det godt. Hun er kommet sig oven på feberen efter fødslen, og har fået sit gamle humør tilbage.

Hun har fået mere overblik efter en uges erfaring med hvalpene. Hun vil gerne ligge hos dem i kassen, men synes også, at hun skal være ude hos os andre i huset, når der er ro hos børnene.

I nat gav hun dem mælk lige efter midnat, lå der et stykke tid og gik så ud og lagde sig på sin gamle plads på gulvet i soveværelset, hvor hvalpenes kasse står. Hun sov trygt og godt til klokken 5, hvor Jørgen syntes, det var på tide at fodre. Det syntes Maise ikke, så der blev først givet mælk igen klokken 7. Hvalpene accepterede tilsyneladende, at Maise ville have sin nattesøvn.

Om dagen får hvalpene og Maise mad ca. hver anden time. Hvis det kan fungere sådan, er det fint. Nattesøvn er en dejligt ting at få!
Herunder er billeder af hvalpene en for en i den rækkefølge, de blev født. Taget i dag naturligvis.

Han 1
Tæve 1
Tæve 2
Han 3
Han 4
Tæve 3
Tæve 4
Tæve 5
Han 2
Tilbage
Nyheder
Kennel Blue Berry forsiden