Fredag, lørdag og søndag blev L-kuldet langsomt mindre i vores hjem.
Hvalpene fyldte 8 uger om fredagen, og dermed var det tid til skifte hjem og få nye familier. Inden de blev hentet eller bragt til deres nye hjem, fik vi taget det obligatoriske gruppebillede (se på hvalpesiden), og vi fik taget de sidste fotos af hver enkelt.

Fredag kom Lis og Ann fra Hvalsø og hentede Toddi hjem. I forvejen har de Fnuggi fra vores J-kuld, og han gik derhjemme og savnede firebenet selskab.

Lørdag havde vi aftalt med de fire familier fra Jylland, at vi kørte deres hvalpe over broen. Vi afleverede først Alonso i Vamdrup, hvor han bl.a. skal bo hos Chow Chowen Louie og resten af familien Iversen. Alonso var lidt forskrækket i starten, men nu er de blevet rigtig gode venner.

Herefter kørte vi til Fredericia. Familien Andersens hjem var base. Jan, Heidi og sønnen Magnus skulle overtage Louis. Her mødtes også Lene fra Århus, som skulle køre hjem med Molly (en veninde var med til at køre bilen) og Anne-Marie og Ove, som skulle køre hjem til Nibe med Lukas.
Heidi havde bagt kage, og mens vi ordnede ejerskiftepapirerne gik de tre hvalpe rundt og undersøgte huset og haven. Der blev taget masser af billeder, snakket og udvekslet erfaringer.

Vi kørte hjem igen med en meget tom bil. Hjemme havde Tina (som skal have Luna) passet de fire hvalpe og vores voksne hunde. Det var dejligt.
Søndag formiddag kørte vi til Tårnby, hvor Ludvig blev budt velkommen. Først af naboerne ude på vejen og derefter af Vivi og Ole inde i huset.

Hjemme igen var der nu kun tre hvalpe, og meget stille!
Vi har hørt fra alle familierne, og hvalpene har taget skiftet til deres nye hjem rigtig pænt. Lidt piv, men det var også det hele. Ellers er der blevet spist, sovet godt, undersøgt, tisset, leget og gået ture.

De tre sidste hvalpe skal afleveres i weekenden. De leger og hygger sig, og vi nyder dem velvidende, at om lidt er de rejst.
Men sådan er det jo. Hvalpe i huset er pragtfuldt, men krævende. Der er altid et eller andet, som må vige for de små. Det skærer i hjertet, når man slipper de vidunderlige små. Men vi ved også, at de stiller høje krav til deres tilværelse. Krav som andre nu får fornøjelsen af at efterkomme.
Vi har nydt de første otte uger. Nu får ni familier resten af hvalpene liv sammen med dem. Vi håber, I vil nyde det!
Molly bliver fotograferet af Lene, som har overtaget hende nu. Det er Lenes veninde, der holder, mens Anne-Marie (som har fået Lukas) ser til.
Lis og Ann henter Toddi (t.h.) og får tid til lidt hvalpekram!
I Vamdrup fik hvalpene fik en pause.
Stuen i Fredericia bliver undersøgt.
Alonso er lidt tibageholden over for Louie, som Lars holder.
Anne-Marie med Lukas (Jan kigger på) og Heidi med Louis.
Jan viser Louis noget af de nyindkøbte legetøj.
Ole hilser Ludvig velkommen i Tårnby.
Vivi på gulvet sammen med Ludvig.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden

Læs mere om L-kuldet