Efterårssolen skinnede herligt, da vi besluttede os for at lukke hvalpene ud på græsplænen. Vi havde Misty og Maise med for at holde lidt styr på tropperne.
Da de først havde vænnet sig til den nærmest uendelige mængde af plads, gik de i gang med at lege, tygge i planter, løbe rundt efter hinanden, slås lidt, hygge sig med mor Misty og halvsøster Maise osv.
De kunne havde fået den halve dag til at gå med alle de nye ting derude, men vi hev dem ind – inden de fik det for koldt. Selvom solen skinnede var temperaturen kun ca. 8 grader.
Vi sagde vist sidst, at kuldet er meget lidt dominerende over for hinanden. Sådan var det for fire dage siden. Men nu er de begyndt at dominere hinanden og slås noget mere. Det er dog stadig i en tone, vi alle kan acceptere.
Eftersom tænderne snart er ved at være på plads, er vi så småt gået i gang med at tilbyde dem andre ting at spise: Lidt risvælling med hakkede kødstykker, lidt torskerogn, lidt opblødt og knap så findelt hvalpefoder. De spiser godt, og vi overvejer at skære lidt ned på antallet af måltider, så de ikke bliver for tunge for hurtigt.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden

Læs mere om L-kuldet