Personligheden udvikler sig i takt med at hvalpene sanser skærpes. Nogle er ivrige frontløbere, der ikke kan få oplevelser nok hele tiden, mens andre er mere forsigtige og tager et skridt ad gangen og andre igen flegmatiske – de skal nok nå det hele; om ikke i dag så i morgen. Man skal jo lige sove færdigt først!
Naturligvis slås hvalpene. Men de virker betydeligt mere afdæmpede, end hvad vi tidligere har oplevet. Rangordenen er slet ikke så markant, som vi har set det før.
Måske ændrer det sig i løbet af den næste tid. Måske sker det slet ikke. Tænk hvis de alle sammen er søde og omgængelige!
Jagtlegene viser sig. De piler efter hinanden, eller løber rundt med ”bytte” (i form af et legetøj eller en legebamse) i munden og vogter det stolt over for resten af flokken.
De har nærmest indtaget vores køkken. Det gamle værelse gider de ikke være i, og de skriger utilfredse, når de lukke derinde, fordi vi skal gøre rent i køkkenet.
Renlighedstræningen tager form. De har fornemmelse af at skulle ud i gården, når de skal besørge. I går var der endda en lille tæve, der bankede på døren til haven, fordi hun ville ud. Flot!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden

Læs mere om L-kuldet