Det går stærkt. Forleden ville hvalpene knapt nok ud af deres værelse, da vi åbnede døren til køkkenet. I dag skriger de, hvis de ikke kan få lov at være derude. De har fundet ud af, at verden er større, end de troede!
I går forsøgte vi lige så stille at få dem til at gå uden for i det fri. Vi har en lukket gård, hvor de kan gå rundt omkring i, og hvor Misty har overblik over hele flokken. Et par af de modigste listede derud.
I dag piler de fleste derud, når de har fået mad af os eller en mælketår hos Misty. Der går ikke lang tid, før vi kan få dem til at forstå, at det altså er ude i gården, man skal tisse. Men naturligvis vil der går nogle måneder, før de er stensikre i deres renlighedsfornemmelse. Vi bruger dog de sidste tre uger, vi har hvalpene, på at lære dem gode manérer!
Besøg har der været masser af. Børn og voksne, familie, venner og kommende hvalpekøbere kigger forbi. Det har hvalpene godt af, og de virker tillidsfulde og glade for at komme i menneskehænder.
Indbyrdes er de stadig mest til at lege, men rangordenen begynder lige så langsomt at udvikle sig. Det kommer I nok til at høre mere om i nær fremtid. Maden er stadig opblødt, blendet hvalpefoder, lidt hvalpemælk og så A38. Men favoritten er Mistys mælkebar!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden

Læs mere om L-kuldet