Hvalpemaden er begyndt at falde i smag. Det opblødte tørfoder går fint ned, og det kan vi se på hvalpenes vægt. Et par dage har de taget næsten 200 gram på om dagen. Til gengæld er de jo også begyndt at bevæge sig ret meget.
Derfor har vi pillet den ene side af hvalpekassen, så de nu kan gå rundt overalt i deres værelse. Vi har lagt ped beds og tæpper oven på aviser, så det er varmt at ligge på. De kaster sig enten enkeltvis eller i små grupper rundt omkring i værelsets små afkroge.
De er ikke bare blevet mere opmærksomme på hinanden. De slås og leger. Men de er også opmærksomme på os. Man kan godt få dem til at reagere på en lille leg og få dem til at slå med poten.
Og så kommer de i øvrigt pilende, når vi går ind i værelset. Hvis de ikke får mad, lægger de sig tæt rundt omkring os og putter. Rigtige hyggedyr!
Tænderne er også så småt ved at dukke frem. Så vi nærmer os tiden, hvor de bider og rusker i hinanden, deres legetøj - og vores hænder!
Vi har haft mange besøg af kommende hvalpekøbere, og det har været godt for hvalpene at møde deres kommende familier. Tæverne er ved at være delt ud på de fire familier - som vi ser det, får alle den tæve, de ønskede. Alle har ønsket forskellige tæver!
Hannernes familier har ikke været her alle sammen endnu. Nogle kommer langvejs fra og besøger os i efterårsferien. Nogle af dem, der har været her, har allerede udpeget deres ønskehvalp. Vi er sikre på, at det hele går op i en højere enhed uden problemer.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden

Læs mere om L-kuldet