Alting udvikles. Noget går stærkt - pludselig en morgen løb de rundt i kassen allesammen, da mor Misty viste sig i døren. Det kunne de ikke, da de gik i seng! Men sikkerheden på fire ben, det tager tid.
Længere tid tager det også at få øjnene lukket helt op og få lugte- og høresanserne på plads. Evnerne til at gø og knurre fejler ikke noget. De brokker sig højlydt, hvis Misty ikke hurtigt nok får lagt sig, så de kan få deres mælketår. Der går ikke lang tid, før vi forsøger at give dem andet mad end Mistys mælk. Det bliver et frygteligt svineri - det skal I nok få at se her på siden.
I denne weekend rykker vi også hvalpene ind i deres eget værelse. Det vil give os mennesker og husets øvrige flok hunde nogle mere normale nætter. I forvejen sover Misty uden for soveværelset, hvor hvalpene har været hidtil. Hun vil helst sove på de kølige fliser i gangen og være væk fra hvalperummet, som er varmet godt op til de små.
Vi har lukket op for besøgene, og de første kommende hvalpeejere har allerede kigget ind. Der er ikke så meget at opleve lige nu. De sover, undtagen når Misty giver dem mad. Men til gengæld kan man så sidde og kigge sin yndlingshvap ud og forelske sig i aftegninger og den smule man nu kan se af hvalpenes temperamenter. De endelige udvælgelser foregår først efter nogle uger, når vi har bedre fornemmelse af hvalpenes adfærd. Så, hav tålmodighed!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden