Tillykke til K-kuldet
Mange af vores ”hvalpe” har vi meget kontakt med hele deres liv, andre hører vi knapt så ofte fra. Derfor har vi besluttet at lave en side om hvert kuld når de fylder 1 år, 5 år og 10 år. Vi kontakter familierne, hører hvordan det går, og beder dem sende et billede og en lille beskrivelse af deres OES.
Ni dejlige hvalpe kom til verden 7. marts 2005 – seks hanner og tre tæver.
Mor var Misty – Lammorick Snow Flake og far Dreamdancers Ballentines.
Konrad og Keegan er desværre ikke mere, men de syv andre lever i bedste velgående.
Misty med sit kuld - foto fra 8. marts 2005.
Sazja bor i Esbjerg sammen med Trine, Stevan og deres søn. Hvert forår bliver hun klippet hel kort. Det elsker hun og opfører sig som en hvalp igen.
Hun fik livmoderbetændelse sidste år, hvor familien var bange for at miste hende, men heldigvis klarede hun det.
Hun elsker at komme med familien i sommerhus på Fanø, hvor hun kan ligge i klitterne og løbe og lege ved vandet.
Hun er en glad hund, men familien kan også mærke, at hun er ved at blive en ældre dame.
Kevin bor hos Jeannie og Thomas, samt deres to drenge i Næstved.
Kevin the Keeper er helt bestemt familiens trofaste medlem. Kevin er som han altid har været en rigtig teenager med gang i. Kevin er sund og rask og hvis der er travle dage, så gør han selv opmærksom på han også er her. Kevin er bange for mørke, han kan ikke selv gå ud i haven når det er mørkt. Når det tordner kravler han op i sengen til os andre. Kevin er hvor vi er og det bedste er hvis vi alle er i samme rum, hvis ikke så vælger han flokkens yngste medlem (Liam). Liam og Kevin sover sammen, leger sammen og hygger sammen. Kevin er vokset op med børn omkring sig og især flokkens egne har en plads i hans hjerte og omvendt, de må alt og han følger dem overalt. Kevin er flokkens elskede hund og drengene er vokser op med Kevin ved deres side, de føler sig trygge ved Kevin og ved han vogter og passer på dem.
Gizmo skiftede hjem for mange år siden og bor nu hos Sanne og Danny i Skødstrup.
Hun lever i bedste velgående, og dyrlægen siger, at hun ikke ligner en hund på snart 10 år. Hun elsker pærer og på billedet kan man se , at hun har lært selv at plukke dem. Når Sanne og Danny er på ferie kommer hun hjem til mormor og bestefar, og der er hun rigtig ”deres pige.”
Lukas bor hos Tina i Slagelse.
Hun siger om ham:
Lucas har det godt. Han er ikke helt så hurtig og udholdende som da han var ung, men en kortere tur eller endnu bedre en køretur er han rigtig glad for. Lucas er alle kattenes favorit. Hans venlige sind tiltrækker dem, og de vil gerne ligge hos ham.
Sigurd bor hos Carina og Lars samt deres drenge i Blistrup.
Fra hans familie har vi fået dette:
Sigurd er en helt fantastisk hund, og et dejligt familiemedlem.
Sigurd er elsket og meget social.
Sigurd er blevet studset en gang (sommeren 2014), men aldrig blevet klippet kort.
Sigurd taler meget, og er god til at gøre opmærksom på sig selv.
Han er verdens dejligste hund.
Terkel bor hos Jette og Steen I Værløse.
Her er hvad hans familie skriver om ham: 
Ja det er utroligt så hurtigt tiden går. Vi syntes jo lige vi har fået Terkel, men hvis man ser på ham kan man godt mærke, at han er blevet en ældre herre. Han tøffer mere rundt og må have snor på ellers kommer vi ingen steder, men han elsker stadig at gå lange ture og snuse.
Han elsker også, når vi pakker bilen hvad enten vi skal i sommerhus, på ferie eller på skiferie i Frankrig, at komme først ud i bagagerummet, så er han jo sikker på at komme med. Han er altid nem at have med. Han har været med på 14 dages skiferie siden 2007 og der har aldrig været problemer, selvom han jo er alene i lejligheden hele dagen.
I sommerhuset og andre steder hvor han kommer til stranden elsker han at bade – er faktisk ikke til at få op igen.
Terkel har altid været vores mest kærlig, nemme og søde hund (Terkel er vores tredje Sheepdog) selv om han bestemt har sin egen mening og især på udebane f.eks. i sommerhuset eller når vi er i Frankrig på skiferie nok skal markere, at han gerne vil vise sig over for de andre hunde i området og fortælle at han altså er en stor hund..
Herhjemme i Jonstrup er det meget få hunde han ikke kan lege med og især alle hvalpe elsker han.
Efter vi har fået børnebørn ( 3 mdr. og 1½ år) er han blevet mere opmærksomheds krævende, når de er på besøg, men er altid sød og kærlig over for dem og især den store på 1½ år elsker ham, undtagen hvis han slikker hende for meget på ørene , så gemmer hun sig grinende.
Maise blev hos os og det har været ti dejlige år i hendes selskab.
Hun har været med os på ferie i Frankrig mange gange, første gang da hun bare var 11 uger. Hun er med os i sommerhus i det nordjyske, og det er lige hende at løbe langs stranden og i plantagerne. Familien består af 4 OES’er og der er Maise den absolutte fører, hun bestemmer hvordan de andre skal opføre sig – det prøver hvert fald på ! Trods sine 10 år opfører hun sig som en hvalp –leger og løber ud over markerne.
Maise er mor til 3 kuld – 21 hvalpe. Som mor er hun super – kæft trit og retning, men også meget kærlig og omsorgsfuld- en rigtig OES.
Vi nyder hendes gå-på-mod , og håber vi må beholde hende mange år endnu.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden