Det er snart rigtig længe siden, vi har opdateret vores hjemmeside.
Vi har sat billeder på Blue Berry´s Facebook side fra lidt af vores hundeliv de sidste par måneder, men her kommer et samlet resumé.

I midten af juni tog Herdis og Birte til London på en 5-dages tur. Vi gik langs kanalerne til  Camden marked, hvor vi blev imponeret over The Stable, hvor de små forretninger med bl.a. brugskunst var indrettet i en gammel hestestald med masser af hestestatuer. 

Vi gik langs Themsen og besøgte det store Borough fødevaremarked , samt Southwark Cathedralen, hvor der var udgravninger fra middelalderen og tidligere. Her så vi en statue fra romertiden, der viser en hund der ser hengivent op på sin herre (Foto øverst til højre).

Vi besøgte også den engelske kennelklub og blev vist rundt i deres galleri med mange skønne malerier af  hunde bl.a også et stort billede af en OES Ch. Fairweather.

Mens vi var i London passede Jørgen alle hundene og nåede også at danne espalier ved Mette og Peters bryllup sammen med Lis og deres hunde.

Om søndagen tog vi toget op til Woolmer Green nord for London, hvor Greater London OES klubben holdt deres specialshow. Diane Anderson dømte og BIR blev Jenny Joice’s dejlige tæve Ch Brinkley  Emma  Rose of Raynham, og BIM blev hendes far Ch Blueshire’s I am Canadian with Brinkley. (Foto til øverst til venstre)
Vi har været på weekend hos Bodil og Einar på Tåsinge to gange. Først (som vi plejer) til Kulinarisk Sydfyn og næste gang til Kim Larsen koncert. Hundene elsker at komme derned og de nyder at gå ture ned til vandet og lege i haven.
En af de skønne sommeraftener gik vi tur med Lone, Per og Simba (fra vores N-kuld) i Hareskoven og endte med at grille og spise sammen, mens hundene snusede omkring efter godbidder.
Tiffany (t.v.) har været med Herdis på udstilling i Sverige nogle gange, og sidste gang blev det til et Cert. Samtidig blev Rosita (Herover) - som er efter Neo - bedst i racen. Tiffany udvikler sig rigtig godt - og vi er stolte af hende.
Snowy og Birte deltog i klubbens jubilæums arrangement i Hareskoven sammen med 17 andre OESer og deres familier, der i blandt Søs og Christian med Teddy (Snowys bror) Bilbo (Snowys søn), Per og Lone med Simba og Gyrithe med Mulle fra vores M-kuld. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med tale, champagne, skatteleg og godteposer til alle hundene.
En sommerdag tog vi Tiffany og Snowy med på Frilandsmuseet sammen med Birtes familie. Hundene gik med os i det åbne museum og vi sluttede med frokost i det grønne.
Alonso har fået en sommerklipning og er glad for det. Det har betydet meget, når han går til svømning. For så er han hurtigere i vandet.
Vi tager to gange om ugen til svømning i Taastrup med ham og Tiffany (nederst til højre). Begge nyder det, og det styrker deres muskler.
Til slut et par fotos fra gåture på den gamle golfbane i Værløse med Lone, Per og Simba - og en aftentur i Hareskoven med mad i det grønne, mens hundene leder efter godbidder.
Tiffany og Nanna leger, i haven hos Bodil og Einar.
Nanna forrest og bag Birte er Tiffany.
Datter og mor - Nanna og Snowy. Som to dråber vand...!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden