Traditionen tro havde vi inviteret hvalpekøbere og hundevenner til en tur gennem Roskildes julepyntede gågade og bagefter hjem til os i Herringløse til en fælles julefrokost med efterfølgende pakkeleg.
Vi mødtes ved de store vaser på Hestetorvet – 9 OESer og deres familier. I nogenlunde samlet flok gik vi ned til Stændertorvet. Det tog sin tid, da rigtig mange mennesker skulle snakke, klappe hundene og høre om racen.
På Stændertorvet var der flotte juleboder og masser af mennesker. Roskildegarden spillede og vi nød et glas gløgg, inden turen igen gik tilbage til bilerne.
Hjemme hos os i Herringløse havde hver familie medbragt en ret til bordet, som vi tobenede nød, mens hundene legede i huset og i haven, til de blev trætte og lagde sig til at sove.
Dagen sluttede med pakkeleg. Der var rigtig mange fantasifulde pakker – og der var rigtig mange godbidder til hundene.
Denne dag er blevet en tradition, som vi håber at kunne have i mange år fremover. For os som opdrættere er det dejligt at møde ”vores” hvalpe og se hvor godt de trives i deres familier.
Vi mødtes ved de store vaser på Hestetorvet.
De fleste er ved at være kommet, og hundene er klar!
Så går turen ad gågaden i Roskilde. Lis med Toddi giver klappetid!
Einar gik med vores Snowy, og mange ville klappe og snakke.
En pige skulle naturligvis fotograferes med Snowy!
Bodil med Nanna og Per med Simba. Butiksansatte kom ud på gaden for at hilse!
Simba, Tiffany, Nuller, Ziva og Toddi.
Ved Stændertorvet fik vi gløgg - og Birte mødte sin gamle veninde Dot.
Store hunde!
Vi sad tæt, og der var mange mennesker på julemarkedet.
Snowy, Nanna, Alonso, Tiffany, Ziva, Zizou, Simba, Toddi og Nuller. Bodil og Einar var inde og købe leverpostej, så de var ikke med på billedet!
Nanna og hendes mor Snowy sammen med Bodil og Einar hjemme hos os. Efter turen spiste vi frokost, inden vi sluttede med pakkeleg. Arne med Sofie og Uffe var ikke med på turen, men kom hjem til os. Desværre var Susanne syg og måtte blive hjemme. Vi glæder os til at se jer alle sammen - og gerne endnu flere næste år!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden