Det synes som evigheder. De to hanhvalpe er blot et par dage gamle, men de karter rundt i hvalpekassen, som var de meget ældre.
Misty har haft en lidt hård periode efter fødslen. Efterveerne, forhøjet temperatur på 39 og en knap så stabil mave har gjort tilværelsen hård for hende. Der er intet unormalt i det. Alting skal finde sit naturlige leje igen. Og det bliver langsomt bedre.
Misty har en fin fornemmelse for hvalpepasningen. Hun ligger hos de to rødder det meste af dagen. Hygger sig med dem, nusser dem og er blevet bedre til at gøre dem ordentligt rene, uden at slikke dem hudløse. Det hele er kun afbrudt af hurtige lufteture og diner transportable, serveret på sengekanten. Man har vel manerer!
Hvalpene nyder livet. De tager godt for sig af de mange muligheder for mælk, og slapper ind i mellem af på ryggen ude i hvalpekassen. Ikke lige noget Misty er voldsomt begejstret for. Hun kan bedst lide at have dem omkring sig, tæt til kroppen. Hun piver af dem, men har ikke fattet, at de endnu ikke kan høre - så de lystrer ikke hendes kalden.
Modsat Meggie og Moonie, mens de havde hvalpe, nyder Misty at ligge hos hvalpene dagen igennem, mens husets øvrige beboere farter rundt derude og har andre gøremål. For os mennesker gør det tilværelsen lettere. På rekordtid har Misty gjort erfaringer med hvalpepasning. Vi er sikre på, hun bliver en super mor, inden ugen er omme.
Fra ind- og udland er det strømmet ind med lykønskninger i anledning af fødslen, og interessen har været stor.
Tusind tak for det! Den slags luner.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden