Herover: Storebror (øverst) og lillebror.
Øverst v: Birte viser Misty den første hvalp.
Nedenunder: Om morgenen åndede alt fred og idyl.
Blue Berry's J-kuld blev - som forventet - ikke stort: To dejlige hanner på næsten 600 gram blev født omkring midnat den 10. juli. Vi havde fået scannet til to hvalpe, og det holdt altså stik.
Selve fødslen var hård for Misty, som skulle tage sin tørn for første gang, og for os. Der gik godt en dags tid med opblokning, og først ved 19-tiden satte veerne ind. Lige før midnat dumpede den første hanhvalp ud, og Misty stødte i et højt skrig. Hun var temmelig forbavset over, hvad det nu var, som skete.
Men hvalpen var livskraftig, og Misty klar til at tage sig af den. Så storebror gik straks igang med at patte. To timer senere kom lillebror - en hvidhovedet han. Fødslen gik naturligvis lettere denne gang, hvor Misty var klar over, hvad det handlede om.
De to hvalpe hyggede sig resten af natten i mælkebaren og dens righoldige forsyninger!
Nu skal Misty vænne sig til, at man godt kan have hvalpe i en kasse og alligevel være væk fra dem og være en hund på linie med de øvrige i huset. Også selvom Moonie og Meggie samt den stolte far Magnus går rundt på den anden side af døren og er voldsomt nysgerrige.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden