Vi fornemmede, at det var på tide at samle hvalpene fra M-kuldet til en hvalpedag hos os i Herringløse. Generelt går det godt rundt omkring, men nogle havde brug for at træne ting som: at ligge på børstebordet, at lade være med at bide for meget, at lade være med at gø i utide osv. Samtidig var det en god anledning til at snakke lidt om fodring, om at melde sig til et hvalpehold, og ikke mindst en chance til at mødes og lege sammen.

Fire hvalpe fra M-kuldet bor på Sjælland, og tre af dem kom – nemlig Fie, Mulle og Mishka. Sofus kommer sammen med resten af kuldet, der bor på Fyn og Jylland, når vi ses til Tåsinge-weekend senere næste måned.

Maise tog pænt imod hvalpene og fik tjekket dem og leget lidt med dem, inden Birte lavede forskellige øvelser med hvalpene. Lederskabsøvelser, hvor man passerer en tallerken med en godbid og siger ”nej”, skal lære hvalpen, hvem der bestemmer.

Bagefter var der masser af godbidder fordelt på græsplænen. Hvalpene skulle søge efter dem og var rigtig gode til at bruge næsen. De prøvede også at gå spor efter en tørfisk, der var trukket gennem græsset.

Til sidst havde vi Alonso ude for at hilse på hvalpene. Han nød gensynet med de tre, og det var helt sikkert gensidigt.
Mulle havde taget sin ”storesøster” Tubbe med. Selvom Tubbe er en dame oppe i alderen, tacklede hun de tre vilde hvalpe i fin stil.
Det var en dejlig dag, som vi vil gentage med mellemrum, når der er behov for det.
Alonso nød gensynet med de tre hvalpe, og det var helt sikkert gensidigt.
Monika holder Fie, mens Birte tjekker tænderne og Lars ser til.
Lars med Mishka og Mulle.
Gyrithe prøver lederskabsøvelsen med Mulle.
Mishka holder pause i legen.
Alonso har respekt for Tubbe (t.h.).
Alonso møder "sine" hvalpe.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden