Pelsen vokser på hvalpene fra M-kuldet. Derfor havde vi inviteret dem som bor tættest på os til at kigge forbi, så hvalpene kunne blive trimmet – og få lov til at lege sammen!
Mulle og Mishka kom, og de var rigtig glade for at se hinanden. Da græsplænen stadig var lidt fugtig af morgendis, startede vi på børstebordet. Der blev klippet rundt om poterne, så der ikke er lang pels, som slæber skidt rundt. Der blev klippet rundt om ørekanten, så de ikke sjasker, og der blev klippet lidt af pelsen bagerst på kroppen. Det endelige resultat blev en smukkere og mere harmonisk hund.
Pelsene filtrer ekstremt i øjeblikket, fordi der skiftes. Det betyder, at der skal bruges rigtig lang tid på at børste. En trøst er det, at pelsskiftet går over en dag, men det kan være svært at magte. Især hvis man har en OES for første gang.
Efter trimningen blev der tid til at lege i haven. Vejret var lunt (15 grader), selvom vi kun er i starten af april, så vi kunne sidde ude og få en kop kaffe, mens hundene legede.
Vores hunde blev også lukket ud. Mor Maise skulle holde styr på flokken, mens Alonso bare syntes, det var dejligt at få nogen at lege med.
Mishka på børstebordet, mens Birte klipper rundt om poterne.
Mishka på bordet og Mulle på gulvet.
Mulle er færdigtrimmet.
Dejligt forårsvejr, så vi kunne sidde udenfor.
Mishka og Mulle leger.
Mishka og Mulle.
Mishka og Mulle.
Alonso (t.h.) syntes, Mulle var rigtig dejlig!
Mishka og Mulle.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden