Lørdag den 2. november holdt DKK udstilling i Herning.
Tumle (Blue Berry's I Like Tumbling Around) fra vores I-kuld og Beate stillede i hvalpeklassen. Tumle fik SL (særdeles lovende), og da hun var den eneste i klassen, blev hun selvfølgelig også bedste OES-hvalp. Hun skulle derfor fortsætte i store ring.
Birte havde fået kørelejlighed med Winnie, som udstillede Alpha (Gentle Georgia From Beautiful Highland), som fik en 1. præmie.
Dommer Elke Peper fra Tyskland valgte Birgittes Danish Delight Formula One til BIR (bedst i racen), mens Malenes Jolly Bear's Yours Forever, der fik sit sidste certifikat og nu er dansk champion, blev BIM (bedst i modsat køn).
Tillykke til begge!
Da Birte og Winnie ikke havde mulighed for at blive til konkurrencen i store ring, var vores allesteds nærværende formand Johnny hurtig til at tilbyde at blive og hjælpe Beate med at klargøre Tumle til
konkurrencen med de andre racers bedste hvalpe.
Det blev desværre ikke til nogen placering, men for Beate og Tumle var det en god øvelse.
Tak til Johnny for hjælpen og billedet fra denne sidste del af dagen.
Næste udstilling er klubbens juleudstilling i Køge den 1. december på Køge Amtsgymnasium.
Her er I-kuldet lige blevet ni måneder og dermed i unghundeklasse.
Alle er velkomne til at komme og se udstillingen, som ud over de velbørstede OESer også byder på julehygge, klubstanden med masser af julegave-muligheder med OES-motiv og lydighedsopvisning. Dagen slutter med fællesspisning.
Har du spørgsmål til arrangementet, så ring til os eller til Bendte Sindhøj tlf: 32 53 59 67 eller Lisa T. Nielsen tlf: 56 86 13 43.
Tumle under bedømmelserne i store ring til venstre. (Tak til Johnny, som tog billedet). Tilhøjre ses Tumle sammen med Alpha og handlere Beate og Winnie.

Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden