Forleden var der grillaften i Hareskoven. En tilbagevendende tradition i OES-klub regi. Vi har altid været tilgodeset med godt vejr - således også i år.
Her var vi så heldige at møde de to hvalpe, som vi ikke mødte ved lydighedstræningen samme uge i Sorgenfri - nemlig Iris og Fnuggi.

Aftenen i Hareskoven var rigtig hyggelig. De 25 mennesker og 15 hunde nød den lune sommeraften, som var næsten myggefri!
Efter en lille tur rundt i skoven blev der grillet og bagt snobrød, mens hvalpene legede, og de voksne hunde tiggede ved bordet eller lå fornuftigt rundt omkring os.
Lille Rosa på kun 12 uger nød at lege med de "store" hvalpe, mens alderspræsidenterne Meggie og Ninja på 9 år på afstand betragtede flokken.

Vi var selv meget glade for aftenen. Dels så vi de to hvalpe fra I-kuldet - og med turen til Ebeltoft, til Ærø og til Sorgenfri betød det, at vi på en uge havde fået hilst på alle syv hvalpe fra vores I-kuld. Det var herligt.
Samtidig havde vi fornøjelsen af, at Søs og Poul kom på grillaftenen med Smilla og Me-Too, og Erwin og Sessa kom med Dusty og Zorro. Altså bl.a. flere hvalpe fra tidligere BlueBerry kuld.

Efter maden og Søs' dejlige brombærtærter (til alle) sørgede Malene og Morten for lidt leg og opgaver til hundene.

Tak til alle for en hyggelig aften.
Fnuggi hyggede sig, da der var grillaften i Hareskoven. Hvalpene legede i skoven, mens de to-benede spiste grillmad.

Tilbage
Kennel BlueBerry forsiden
Nyhedssiden