De seneste par uger har været præget af mange begivenheder. Vi kom hjem fra ferie i Frankrig og fik de to hanhvalpe Keegan og Knight samt vores egen hvalp Maise godt sat sammen med Magnus og Misty. Moonie er stadig på ferie hos familien Falch på Ærø, men hun bliver hentet hjem i weekenden.
Lørdag den 25. juni havde vi indbudt K-kuldet til lidt hvalpehygge hos os. Men ferie og lange afstande reducerede antallet af fremmødte til Conrad med familie fra Roskilde og Gizmo med Martin fra Frederiksberg.
Gizmo, Knight, Keegan, Maise og Conrad på plænen i Herringløse.

Nedenunder er hvalpene på gåtur på markvejen uden for vores hus.
Det var nu rigtig dejligt at se dem, og sammen med 'vores' tre hvalpe, blev det til nogle hyggelige og livlige timer.
Vi gik tur på markvejen, drak kaffe og snakkede, mens hvalpene legede og afprøvede rangordenen. Vi sluttede med at tage hvalpene på børstebordet.
Herover og til venstre er det Gizmo og Conrad, der først slapper af efter en legetur og derefter er kommet en smut på børstebordet.

Mandag den 27. juni var det tid til, at Keegan skulle skifte hjem. Familien Holm fra Brande hentede ham hjem til det jyske. Han beholder sit navn.
Om fredagen kørte vi Knight til sin nye familie Cordtz i Jonstrup ved Værløse. Knight kommer nu til at hedde Terkel.

Lørdag den 2. juli var der hundedag i Slagelse i forbindelse med festugen i byen. Birte tog Misty og Maise med derned. De mødtes med Tina, der kom med Silas og Lucas (fra K-kuldet), med Jeannie og Tomas, der kom med Kevin (fra K-kuldet), og med Lis og Ann, der kom med Fnuggi (fra I-kuldet).
Der var arrangeret hundeparade, hvor 'vores' seks OESer deltog foruden plus Ruth med Bamse. De tre hvalpe fik en dag med mange oplevelser, da der på området var Dyrenes dag med både høns, geder, får, kaniner og heste samt rigtig mange hunde.
Med uret fra venstre øverst: Ved hundeparaden viste OESerne flot deltagelse. Birte med Misty og Maise, bag hende Fnuggi og Kevin. De tre hvalpe og Silas til højre. Kevin møder en meget stor hund!
Kevin har i øvrigt fået sin egen hjemmeside. Vi linker til den fra vores 'Link-side' - men her er den direkte adresse: www.123hjemmeside.dk/OES-Kevin
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden