Fredericia - byen der ligger hvor Lillebæltsbroerne ender - dannede rammen om vores sensommertur den 23. august.
Vi mødtes ved statuen af Landsoldaten, hvor de indfødte, Lone og Poul-Erik med Tobias, tog imod. Vi var ialt 11 OESer og lige så mange mennesker.
Første punkt på programmet var at vi skulle have taget et reklamefoto uden for den lokale dyreforretning Wildlife. Vi blev taget rigtig godt imod og havde hundene inde i forretningen, så de kunne hilse på fugle, fisk, mus og rotter samt mere eksotiske dyr som slanger og varanen Marius, der blev vist frem siddende på skulderen af sin ejermand!
(herunder)
Som tak for besøget havde foderfirmaet Hill's sponseret en sæk hundefoder og en foderspand pr. hund. Og så skulle der tages et billede ude foran butikken Wildlife i Fredericia.
Så gik turen eller op på volden, der omkranser den indre del af Fredericia by. Vi gik ned til stranden, hvor flere hunde bl.a. vores Meggie, hyggede sig med en badetur i det blanke vand (t.v.).
Efter voldturen returnerede vi til pladsen ved Landsoldaten, og så blev der ellers disket op til fællesfrokost.
Med på turen var Eef og Rita ter Mors fra Kennel Vigilats, Holland. Eef og Rita havde udstillet deres hunde på Fyn i weekenden og havde derefter holdt en uges ferie i Jylland.
Da flere af de hunde, som deltog på Fredericia-turen, skulle udstilles på Silkeborg-udstillingen,spurgte vi Eef, om han ville demonstrere lidt udstillingsbørstning.
Det blev til nogle meget lærerige timer, som sluttede med lidt ringtræning på græsset. Herover er det Eef med vores Misty (venstre) og så med Tumle (I-kuldet).
På grund af en byge rykkede vi i tørvejr i en port under volden. Her nød vi kaffen, mens Eef gavmildt øsede af sin viden og kunnen. Forbipasserende kiggede undrende på.
Tak til Lone og Poul-Erik, fordi de tog initiativ til denne dejlige dag.
Rita og Eef med Angel og Tomte Tummetodd (herover).
Til venstre: Eef giver en lektion i ringtræning.
Rita ter Mors holder vovserne, mens Eef demonstrerer ringtræning. Lone og Poul-Erik Dyrvig, der arrangerede turen - og Tobias upsidedown!
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden