Da både vi og Liv og Torben har solgt hvalpe til Fredericia, og vi i medlemslisten kunne se, at der bor rigtig mange OESer i Fredericia og de omkringliggende byer besluttede vi at lave en børste- og hyggedag.
Vi spurgte Poul Erik (Tobias ejer) om han kendte et sted vi kunne være.
Det gjorde han - vi var velkomne til at være i gården til hans kontor som ligger lige midt i Fredericia. Vi sagde ja tak - og så gik Poul Erik i sving med at arrangere mulighed for overdækning af gården i tilfælde af dårligt vejr, lån af stole og borde fra restauranen ved siden af, fremstilling af plakater, besøg i en dyreforretning, mulighed for at lave opvisning m.m.
13 OESer og deres familier tog imod invitationen. Der blev børstet, klippet negle og ordnet ører. De 3 hvalpe på henholdsvis
3,4 og 6 mdr legede og tog bad i det store vandfad.
Vi besøgte dyreforetningen som fik et PR-foto af de mange OESer linet op foran forretningen. Til gengæld fik hver hund en madskål og en pose hundefoder.Vi gik tur i gågaderne, og endte ved Landsoldaten som måtte danne baggrund for et opstillingsbillede.
Tilbage i gården blev der disket op til det store frokostbord, hvortil alle havde bidraget med en ting.
Lone (Tobias menneskemor) havde bestilt en flot kagemand, da Tobias jo lige var blevet 2 år, ligesom hans brødre Ib og Dusty, der også var med. Til hundene havde vi lavet en "hundekage" bestående af rugbrød og toastbrød lagt sammen med leverpostej og pyntet med frikadeller og pølser. Det kunne de godt bruge.
Efter endnu en gang børstning lavede Erwin lidt ringtræning med de interesserede hunde, og Torben lavede lidt søg og lederskabsøvelser.
Så var der gået næsten seks timer og det var tid for oprydning, inden turen atter gik over broen. Poul Erik var pludselig forsvundet op på kontoret, og kom tilbage med en stak flotte billedblade fyldt med fotos, som Line havde taget med digitalkamera , så alle fik et minde med hjem.
En stor tak til familien Dyrvig som lagde gård og kontor til samt arrangerede og derved gjorde dagen festlig og hyggelig.
Det var hyggeligt at hilse på alle de fremmødte hunde, men for os var det selvfølgelig sjovest at hilse på Tobias, Ib og Dusty fra vores H-kuld.
(Herover) Ib, st or vaps fra vores H-kuld.

(T.h.) Liza tog bad i drikkefadet.

Lone skar for i Tobias 2-års fødselsdagskage
Tid til gåtur på gågaderne i Fredericia og opstilling til fotografering foran dyreforretningen.

Nyhedssiden
Kennel Blue Berry forsiden