De fleste vælger nok at lade vovserne blive hjemme, når de tager en gourmet-tur på et af Danmarks bedste spisesteder, Falsled Kro. Men ikke os!

Jørgens fødselsdagsgave var et weekendophold på den skønne kro i byen Faldsled på sydvestfyn. Med på turen var Birte og Jørgens mor og søster, Helle.

Vi havde Magnus og Misty med, mens Maise og Moonie blev passet - som sædvanligt (og tak for det!) - af familien Falch på Tåsinge. Helle havde sin Bouvier, Pinot med.

Vi ankom fredag middag den 13. oktober, efter at vi havde afleveret Maise og Moonie hos familien Falch, hvor de fik lov til at hygge sig med Lunte og Victor.

Opholdet begyndte med en lækker frokost i havestuen på kroen. Derefter fik vi vores værelser, og hundene begyndte så småt at finde sig til rette.
Øverst til venstre er det Misty, som har fundet sig til rette foran himmelsengen i det lækre værelse. Øverst til højre ankommer Helle og Pinot, Jørgens mor og vi med Magnus og Misty til den gamle kro i Faldsled.
Der var tid til en gåtur ved vandet, hvor vi nød udsigten til det sydfynske øhav. Men så skulle vi også have en slapper, mennesker og hunde, inden vi gjorde os i stand til middagen.
Vi havde ikke kamera med i restauranten om aftenen. Chef Jean-Louis Lieffroy og hans personale sørgede for en suveræn seksretters menu med tilhørende vinmenu. Vi nød det i fulde drag, mens hundene slappede af i værelserne.
Inden vi gik til køjs blev hundene luftet, og så sov vi allesammen til den lyse morgen, hvor vi skulle slutte weekenden med kroens berømte morgenmåltid.

Hjemmebagt morgenbrød, croissanter, appelsinsaft, vagtelspejlæg, fåreyoughurt, hjemmegjort marmelade osv!
Herefter gik turen tilbage til Tåsinge, hvor Moonie og Maise ventede. De havde haft det rigtig godt og gået gode ture. Birte hjalp Bodil med at trimme Lunte, så han blev klar til en kommende udstilling.
Victor lå på afstand og kiggede på det hele, mens Rasmus, Ejnar og Jørgen forberedte frokosten. Vi var ikke stærkt sultne efter al den mad, vi havde fået på Falsled. Men det var dejligt at være sammen med Falch'erne igen - både de tobenede og de firebenede!
Tak for god pleje af vores vovser.
Tilbage
Kennel BlueBerry forsiden Nyhedssiden