Jenny Joice blev bedt om at dømme ved OES klubbens 35 års udstilling. Her er hendes BIR og BIM.
En lang weekend fra torsdag den 30. marts til tirsdag den 4. april kom til at foregå på engelsk!
Det var OES klubbens 35 års jubilæum, med bustur til København, fest lørdag aften og udstilling søndag.
To af vores OES-venner fra England havde meldt deres ankomst torsdag eftermiddag, men allerede kl.10 om morgenen ringede telefonen. Det var Jenny Joice, der ville fortælle, at hun ville komme om fredagen for at dømme udstillingen, da Joan Real´s søster var blevet meget alvorlig syg og Joan Real derfor ikke kunne komme og dømme på udstillingen som aftalt.
Så måtte vi igang med at gøre endnu et gæsteværelse klar, inden turen gik til lufthavnen.
Hjemme hos os gik aftenen med at snakke OES til ud på de små timer.
Fredag morgen tog Sue, Lyn og Birte til Monika i Hässleholm i Sverige, hvor vi hyggede os med hendes tre dejlige OESer, så hendes hest og kat, samt besøgte hende og
hendes veninde der har Sorte Terrier.
Om aftenen hentede vi Jenny i lufthavnen - og atter blev der snakket hunde til sent på aftenen.

Lørdag formiddag var der lige tid til en indkøbstur i City 2 og en typisk dansk frokost, inden turen igen gik til Tåstrup, hvor OES bussen ventede. 25 mennesker samt 15 OESer fik en flot tur gennem København med bus.
Videre gik turen til Gl.Strand hvor hele flokken enterede en af Kanalrundfartens både, for derefter at blive transporteret rundt i Københavns kanaler, mens Lisa sørgede for lidt Gl.Dansk til den indre varme.
Vel hjemme igen var der rift om badeværelset, da vi alle skulle være klar til aftenens jubilæumsmiddag. Her var festlig musik, god mad, taler og hurra råb.
Søndag var udstillingsdag, hvor Jenny dømte de 28 tilmeldte hunde.

Der var traditionen for opvisning af et team af OESer og deres fører, og der var levende musik, flotte blomsterarrangementer og tæpper på gulvet. En flot ramme om en jubilæumsudstilling.

Et stykke fra hotellet, hvor udstillingen fandt sted, var der lydighedsprøver. Det var en skam, at det ikke var lige ved hotellet, så publikum og deltagere havde kunnet følge hinandens præstationer.

Monika fra Sverige var kommet over sammen med fire svenske OES ejere, Monika, Elisabeth samt Lotte og Lasse blot for at kigge på vores udstilling. Sammen med Erwin og Sessa lavede vi fælles frokost hos os efter udstillingen.
Svenskerne må være ret glade for mad, for det var ikke så lidt af lækkerier, de diskede op med.
Derfor fik vores tre engelske gæster, Lyn, Sue og Jenny, en god indsigt i danske og svenske specialiteter. Birte havde en gave til Sue; hun

tager sig meget af Jean Gold, som ikke har det så godt længere.
Birte sagde, at Jean i virkeligheden er årsagen til, at vi alle er samlede. Kærligheden til Jean og hendes Rollingsea opdræt har vi alle til fælles.

Mandag morgen tog vi afsked med Lyn og Sue, som skulle være i lufthavnen allerede kl 6.
Jenny brugte dagen på at se hundemasage og hvalpe hos Torben, samt div. indkøb af
laks og sild.

Om aftenen blev der taget afsked med Jenny ved et åbent-hus arrangement hos Birgitte og Lisa,
og tirsdag formiddag kørte vi Jenny til lufthavnen.

Vi var trætte bagefter.
Det er hårdt at skulle tale engelsk, dansk og svensk i en skøn sammenblanding. Men det var nogle herlige dage, hvor der blev snakket rigtig meget om hunde.


Nyhedssiden

Blue Berry forsiden