Elmo og Snowy

Lørdag den 5. november kørte vi til Wilhelmshaven i Tyskland med Snowy, der nærmede sig højløb.

På vejen gjorde vi holdt og luftede Snowy ved den rasteplads, hvor vi 5 år tidligere luftede Snowy´s mor Toddi på vej til parring i Holland.

Den udvalgte til Snowy hedder Elmo (Int. Ch. Argovian Livin’ on Love). En skøn OES han på 3 år, der bor hos Martina Arens i Sande lidt uden for Wilhelmshaven.

De to hunde hilste på hinanden og legede, men mere blev det ikke til, da det stadig var lidt for tidligt i løbetiden.

Da vi kom tilbage søndag eftermiddag, var begge hunde meget ivrige, og med hjælp fra Heidi Müller lykkedes det at parre dem.

Allerede mandag eftermiddag var Snowys parringstid ovre – og vi kunne sige farvel og håbe på hvalpe først i januar.

Vi havde lejet en dejlig lejlighed inde i Wilhelmshaven, hvor vi selv kunne lave mad, og hvor der var god plads til, at vi alle kunne slappe af mellem besøgene hos Elmo. Vi fik set lidt af området og var i det lokale indkøbscenter, hvor Snowy kunne komme med ind.

Det var rigtig hyggeligt at hilse på Heidi Müller, der ligesom os har været i OES verdenen i næsten 40 år. Heidi har ikke hund længere, men har stadig kontakt med Birgit Rytter og Inge Laernos (lidt OES nostalgi).

Tirsdag kørte vi hjemad og fik samlet flokken igen. Tiffany havde jo været med Herdis og Yrsa i Herning  og udstillet med flot resultat. Maise og Alonso blev passet hos Lene og familien.

Nu venter vi spændt på at kunne scanne om 4-5 uger, så vi kan se om turen giver resultat i et kuld skønne hvalpe først i januar.

I Wilhelmshaven må hunde gerne komme med ind i indkøbscentret.

Et lille videoklip af Snowy og Elmo. Det var på den sidste dag, og det er tydeligt, at gnisten er ved at forsvinde - selvom de stadig er glade for hinanden.


Til højre er det Herdis med Tiffany, der klarede sig flot på 2-dages udstillingen i Herning.

Snowy på den rasteplads i Tyskland, hvor hendes mor fem år tidligere også var.

Vi havde en dejlig lejlighed med masser af plads til os alle.