Malene ved bommen. Gyrithe og Rumle ved bommen.
Misty på vej over springet. Dusty kan lige være i tunnellen!
Vi tog til agilityafslutning med Misty og nød at blive omringet af Iris (I-kuldet), Dusty (H-kuldet), Smilla (G-kuldet) og Me-Too. En af glæderne ved at være opdrætter er at mødes med 'hvalpene' og mærke deres gensynsglæde.
Otte OESer og lige så mange andre racer gik op til den afsluttende prøve. Den bestod af en 18 forhindringers bane, som skulle gennemløbes så fejlfrit og så hurtigt som muligt. Den strenge men retfærdige dommer var Hans Ove Petersen.
Sessa med Dusty blev - ikke uventet - de bedste på agilitybanen, og Sessa modtog Agilitypokalen, som Dustys bedstefar Paddy for mange år siden var den første, der vandt. Nummer 2 blev Gyrithe med Rumle. Gyrithe har trofast holdt dette agilitykursus gennem mange år til stor glæde for de deltagende hunde og deres ejere. Tak til Gyrithe for hendes store arbejde! Nr. 3 blev Michael med Iris. Ikke nok med at Iris er rigtig dygtig til lydighed - for nylig fik hun 165 points ud af 180 mulige i Klasse 1 - hun er også rigtig god på agilitybanen.
Efter konkurrencen trænede Martin Iris i at gå slalom.
Misty og Birte endte på en 9. plads men understregede efter konkurrencen, at det vigtigste jo ikke er at vinde men at have det sjovt!
Et stort tillykke til Dusty og Sessa samt Iris og Michael fra de stolte opdrættere!
Søs kiggede forbi og havde taget Smilla og Me-Too med. Her ses fra venstre Dusty, Me-Too, Smilla og Misty. Ved siden af Søs sidder Erwin.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden