Moonie (i vandet herover sammen med Lunte og Victor + Bodil) har været i feriepleje hos familien Falch på Ærø, og sidste weekend skulle vi hente hende hjem. Det passede fint med, at Lunte (J-kuldet) havde 1 års fødselsdag, så det fejrede vi naturligvis derovre.
Lunte, Maise og Magnus i vandet. Til højre er det Magnus og Misty sammen med Rasmus og Birte. Nederst: Lunte og Victor svømmer.
Ærø er et lille paradis på jord. Allerede på sejlturen derover stresser man totalt af og kommer nærmest i feriestemning. Samtidig kan man nyde den pragtfulde udsigt til det sydfynske øhav.
I Marstal, hvor familien Falch bor, gik Moonie og hyggede sig gevaldigt med Victor (fra hendes eget kuld, I-kuldet) og Lunte. Hun var faldet godt til og havde sine faste pladser at ligge og faste vaner med gåture og spisning.
Vi havde taget vores øvrige tre hunde med derover, og det gik faktisk forbavsende godt med at sætte dem sammen med Moonie, Victor og Lunte.
Familien Falch tog som sædvaligt utrolig gæstfrit imod os. Ligesom der også var sørget for hundene.
Der blev tid til en skøn tur til en nærliggende strand. Vejret var dansk sommer, når det er bedst, så både vi og hundene var ude at bade. Lunte viste sig som en sand mester i frisvømning, mens de øvrige kun skulle ud til maven. Men Victor fik dog smag for badning, da han så, hvad lillebror kunne - så han kom langsomt længere ud og endte med at svømme rundt også.
Om aftenen havde Christina lavet en flot fødselsdagslagkage i anledning af Luntes fødselsdag, så han blev rigtigt fejret.
Luntes kuldbror Anton, som bor i München, blev i øvrigt også fejret af sin familie. Han fik bøffer - som vist nok er hans livret. Det fik vi fortalt på en mail da vi igen kom hjem.
Vi var knapt et par dage på Ærø, men det føltes som om vi var væk på ferie en hel uge. Så meget nød vi det.
Victor og Lunte sammen i haven, mens Magnus kigger på. Til højre er det Victor. Nedenunder er det Lunte der løber stærkt. Ved siden af gør Lunte (på ryggen) sig til for Magnus, mens Maise kigger på.
Weekenden sluttede med familiefoto! Fra venstre er det Maise, Misty, Magnus, Moonie (i pels), Victor og Lunte.
Moonies pels var vokset meget, og hun døjede med den i varmen. Derfor besluttede vi os for, at hun skulle klippes, da vi igen var kommet hjem. Hun nyder det faktisk, og var rigtig glad, da hun også kom i bad og blev rigtig lækker.
Tilbage
Nyhedssiden
Kennel BlueBerry forsiden